AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı saldırıya uğradığını görmek

Kahve falında silahlı saldırıya uğradığını görmek

Kahve falında silahlı saldırıya uğradığını görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı saldırıya uğradığını gördüyseniz:

  • Kendinizden çok gerekli şeylerle ilgilenmeniz daha faydalı olabilir.

Kahve falında silah saldırısına uğramak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı saldırıya uğradığını görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında silahla saldırıya uğramak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında cin saldırısına uğramak karlı çıkacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında vahşi hayvanların saldırısına uğramak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında baykuş saldırısına uğramak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında karga saldırısına uğramak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, kısmetinizin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir