AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın doğduğunu görmek

Kahve falında ayın doğduğunu görmek

Kahve falında ayın doğduğunu görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet eder.

Kahve falında ayın doğduğunu gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Kahve falında ayın doğduğunu görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, maddi durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında ayın batıdan doğduğunu görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yeğenin doğduğunu görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ikiz buzağı doğduğunu görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir kardeşinin doğduğunu görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine yorulur.

Kahve falında güneşin batıdan doğduğunu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşin doğduğunu görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir