AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlarla çatışma görmek

Kahve falında silahlarla çatışma görmek

Kahve falında silahlarla çatışma görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlarla çatışma gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Kahve falında silahlı çatışmada vurulmak masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında silahlı çatışmada kalmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında silahlı çatışmaya girdiğini görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı çatışmada bulunmak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah ve çatışma görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmada olmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, büyük bir makama geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir