AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ve çatışma görmek

Kahve falında silah ve çatışma görmek

Kahve falında silah ve çatışma görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında silah ve çatışma gördüyseniz:

  • Olaylara getirdiğiniz çözümler diğerlerini etkilemenizi sağlayacak gibi görünüyor.

Kahve falında silahlı çatışma yapmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında silahlı çatışmaya girmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında silah çatışması görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı çatışmada olmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmada olduğunu görmek bazı adımlar atacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmada vurulmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahlı çatışmada bulunmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında silah ve çatışma görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir