AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla öldüğünü görmek

Kahve falında silahla öldüğünü görmek

Kahve falında silahla öldüğünü görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, ümitlerinin son bulacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında silahla öldüğünü gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Kahve falında adam silahla öldürmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet eder.

Kahve falında silahla adam öldüğünü görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına delalettir.

Kahve falında yılanı silahla öldürmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını silahla öldürmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında silahla insan öldürmek gelişmelerin olacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla köpek öldürmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulur.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin silahla öldürüldüğünü görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, eşit davranılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir