AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını silahla öldürmek

Kahve falında arkadaşını silahla öldürmek

Kahve falında arkadaşını silahla öldürmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, zorlukları aşacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kazancın devamlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Hiç şüphesiz yardım etmekten hoşlanan bir yapınız var.

Kahve falında arkadaşını silahla öldürmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahli adam öldürmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Kahve falında silahla ateş etmek adam öldürmek iyi geçim halinde kalacağına, olaylı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında silahla adam öldüğünü görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla köpek öldürmek yarasını saracağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini silahla öldürmek mutlu günlerin yaşanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla öldürülmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir