AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını korkutmak

Kahve falında arkadaşını korkutmak

Kahve falında arkadaşını korkutmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, işlerinin azalacağına, üzgün olacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kişinin geri planda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını korkutmak gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli bir kişiden yardım isterseniz, ondan olumlu cevap alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını korkutmak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işarettir.

Kahve falında korkutulduğunu görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup yardım istemek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup dua etmek büyük adımlar atılacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına işarettir.

Kahve falında balkon korkuluğu görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanla korkutulmak ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinin korkuttuğunu görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında şeytandan korkup besmele çekmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir