AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup anneye sarılmak

Kahve falında korkup anneye sarılmak

Kahve falında korkup anneye sarılmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında korkup anneye sarılmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında korkup anneye sarılmak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında korkup birine sarılmak dünya malının çoğalacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında korkup sarılmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında korkudan birine sarılmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında korkudan sarılmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına inanılır.

Kahve falında anneyi korkutmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulur.

Kahve falında ölen anneme sarılmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş olan anneye sarılmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, geçim derdi yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir