AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatinin bozulduğunu görmek

Kahve falında saatinin bozulduğunu görmek

Kahve falında saatinin bozulduğunu görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, borçlarının biteceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, saygınlık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saatinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Kahve falında saatinin bozulduğunu görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında saatin bozulduğunu görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayarın bozulduğunu görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahın bozulduğunu görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kızlıgı bozulmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızlığının bozulduğunu görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Kahve falında ütünün bozulduğunu görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulur.

Kahve falında birinin kızlığının bozulduğunu görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir