AnaSayfa / Genel / Kahve falında silaha sahip olmak

Kahve falında silaha sahip olmak

Kahve falında silaha sahip olmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında silaha sahip olmak gördüyseniz:

  • Hırslı yaklaşımlarınızın olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında silah sahibi olmak helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında silaha sahip olmak hayırlı işe, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir ev sahibi olmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş sahibi olmak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında deveye sahip olmak hafifleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir eve sahip olmak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek sahibi olduğunu görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğuna sahip olduğunu görmek ilim irfan sahibi olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir