AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveye sahip olmak

Kahve falında deveye sahip olmak

Kahve falında deveye sahip olmak daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında deveye sahip olmak gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Kahve falında deve sahibi olmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deveye sahip olmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek sahibi olmak ve onu emzirmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine yorulur.

Kahve falında evin sahibini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında anahtar sahibi olmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeş sahibi olmak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğa üstü güçlere sahip olduğunu görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında villa sahibi olmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir