AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sahibi olmak

Kahve falında silah sahibi olmak

Kahve falında silah sahibi olmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silah sahibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin.

Kahve falında silaha sahip olmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında silah sahibi olmak eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe sahip olduğunu görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman sahibi olmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak sahibi olmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında özel güçlere sahip olmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı arabaya sahip olmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine inanılır.

Kahve falında bebek sahip olmak mutluluğunun daim olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir