AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ve şarjör görmek

Kahve falında silah ve şarjör görmek

Kahve falında silah ve şarjör görmek dertlerin başlayacağına, moralinin düzeleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah ve şarjör gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında silah ve şarjör görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında şarjörü boş silah görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Kahve falında silah şarjör görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah şarjörü görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet eder.

Kahve falında şarjör doldurmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında şarjör görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şarjöre mermi koymak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek daha geniş rızık elde edeceğine, moralinin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir