AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah şarjörü görmek

Kahve falında silah şarjörü görmek

Kahve falında silah şarjörü görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına inanılır.

Kahve falında silah şarjörü gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında şarjörü boş silah görmek eğer işsizse iş bulacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında silah ve şarjör görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet eder.

Kahve falında silah şarjör görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına inanılır.

Kahve falında silah şarjörü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şarjöre mermi koymak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında şarjör görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında şarjör doldurmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına tabir olunur.

Kahve falında silah saldırısına uğramak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir