AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini silahla öldürmek

Kahve falında kendini silahla öldürmek

Kahve falında kendini silahla öldürmek maddi açıdan zarar edileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendini silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Tecrübenizi veya yeteneklerinizi kendinize güvenerek doğru şekilde ortaya koymanız durumunda maddi anlamda kazanç sağlayabilir veya güzel bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Kahve falında silahla vurulmak ölmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla birini öldürdüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında silahla düşman öldürmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla kedi öldürmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında adam silahla öldürmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla köpek öldürmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla domuz öldürmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla öldüğünü görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir