AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah kovanı görmek

Kahve falında silah kovanı görmek

Kahve falında silah kovanı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine alamet eder.

Kahve falında silah kovanı gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında silah kovanı görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında boş mermi kovan görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kovanla arı görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kovan ve bal görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında kovandan bal yemek tövbe etmeden vefata, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında arı kovanı taşımak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş arı kovanı görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, her açıdan farklılıklar olacağına işaret eder.

Kahve falında kovanın içinde su görmek garanti olacak bir yer edineceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir