AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah aldığını görmek

Kahve falında silah aldığını görmek

Kahve falında silah aldığını görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında silah aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işin ya da olayın gerektirdiğinden daha fazla ya da daha hızlı çalışılması için baskı yapıyor olabilirler.

Kahve falında birinden silah aldığını görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Kahve falında silah aldığını görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah ve çatışma görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında birinin silahla vurulmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı oyun oynamak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında silahla takip edilmek atılım yapacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulan insan görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında silah sahibi olmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir