AnaSayfa / Genel / Kahve falında her gece kabus görmek

Kahve falında her gece kabus görmek

Kahve falında her gece kabus görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında her gece kabus gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Kahve falında her gece kabus görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabus görerek uyanmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında devamlı kabus görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabus görmek evdeki nimetin çoğalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kabusla uyanmak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sık sık kabus görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına yorulur.

Kahve falında hep kabus görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında her gece aynı kişiyi görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir