AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabusla uyanmak

Kahve falında kabusla uyanmak

Kahve falında kabusla uyanmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabusla uyanmak gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Kahve falında kabus görerek uyanmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kabusla uyanmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında sık sık kabus görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına alamet eder.

Kahve falında devamlı kabus görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabus görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, anne baba duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında her gece kabus görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hep kabus görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz için uyanmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir