AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabus görerek uyanmak

Kahve falında kabus görerek uyanmak

Kahve falında kabus görerek uyanmak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabus görerek uyanmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakalıklara veya agresif kişilere karşı gerekli tedbirleri alın.

Kahve falında kabus görerek uyanmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabusla uyanmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabus görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sık sık kabus görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her gece kabus görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında devamlı kabus görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında hep kabus görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem görerek uyanmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir