AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın evrelerini görmek

Kahve falında ayın evrelerini görmek

Kahve falında ayın evrelerini görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, bir fitne çıkarmaya, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, zor günler geçireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayın evrelerini gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Kahve falında ayın evrelerini görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında mayıs ayında kar görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında eylül ayında kar yağdığını görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayının oynadığını görmek yeni duygular tadacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayın fotoğrafını çekmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmamak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında kasım ayını görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir