AnaSayfa / Genel / Kahve falında ard arda aynı kişiyi görmek

Kahve falında ard arda aynı kişiyi görmek

Kahve falında ard arda aynı kişiyi görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ard arda aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri mutlu etmek için daha fazla enerji harcamalısınız.

Kahve falında ard arda aynı kişiyi görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ard arda sevdiğini görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Kahve falında arda turanı görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, çok zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın fiyatının arttığını görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında maaşının arttığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parasının arttığını görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, aralarından su sızmayacağına tabir olunur.

Kahve falında artemis tapınağı görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında açık arttırma görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir