AnaSayfa / Genel / Kahve falında şık olmak

Kahve falında şık olmak

Kahve falında şık olmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, zorluklarının son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında şık olmak gördüyseniz:

  • Aşırılıkları olan ya da istikrarsız davranan kişilerden uzak durun.

Kahve falında çok şık giyinmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında şık bir elbise giymek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, stresini atacağına tabir olunur.

Kahve falında şık insanlar görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında şık ayakkabı görmek kem gözlere gelineceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini çok şık görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalettir.

Kahve falında siyah şık elbise giymek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında şık abiye giymek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulur.

Kahve falında şık elbise giymek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir