AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çok şık görmek

Kahve falında kendini çok şık görmek

Kahve falında kendini çok şık görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kendini çok şık gördüyseniz:

  • Sezgileriniz doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında şık elbise giymek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şık giyinmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret eder.

Kahve falında şık giyindiğini görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işarettir.

Kahve falında şık çanta görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şık ayakkabı giymek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çok şık bir elbise giymek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok şık giyinmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok şık elbise görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir