AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekrar okula başladığını görmek

Kahve falında tekrar okula başladığını görmek

Kahve falında tekrar okula başladığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekrar okula başladığını gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Kahve falında okula tekrar başlamak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında tekrar okula başladığını görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine delalettir.

Kahve falında tekrar okula başlamak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar başlamak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, zahmet veren işlerin artacağına işarettir.

Kahve falında tekrar sigaraya başlamak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigaraya tekrar başlamak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işarettir.

Kahve falında okula yeniden başlamak emeklerinin karşılığını bulacağına, kazançlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında okula başlamak çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir