AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazık çakmak

Kahve falında kazık çakmak

Kahve falında kazık çakmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazık çakmak gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında toprağa kazık çakmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yere kazık çakmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kazık çakmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya kazık çakmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kazığa oturmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaştan kazık yemek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işarettir.

Kahve falında kazık atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dost kazığı görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir