AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suda yürümek

Kahve falında sıcak suda yürümek

Kahve falında sıcak suda yürümek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yürümek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Kahve falında sıcak suda yürümek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yüzdüğünü görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak suda yanmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yıkanmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak suda yüzmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak kumda yürümek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında akan suda yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir