AnaSayfa / Genel / Kahve falında seyyar merdiven görmek

Kahve falında seyyar merdiven görmek

Kahve falında seyyar merdiven görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, endişelerin son bulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seyyar merdiven gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında seyyar merdiven görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seyyar ev görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında seyyar satıcılık yapmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seyyar satıcı olmak yeni yatırımlar yapacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında seyyar satıcı olduğunu görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında seyyar satıcı görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz merdivenden inmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında demir merdiven görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir