AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanla beraber olmak

Kahve falında şeytanla beraber olmak

Kahve falında şeytanla beraber olmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında şeytanla beraber olmak gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Kahve falında şeytanla beraber olmak işinde büyük başarı elde edeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasıyla beraber olmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla beraber uyumak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Kahve falında balıkla beraber yüzmek huzurun kaçacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle beraber ağlamak moral ve sermaye kaybedeceğine, engel teşkil edeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadınla beraber olmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadıgı biriyle beraber olmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle beraber namaz kılmak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir