AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle beraber ağlamak

Kahve falında biriyle beraber ağlamak

Kahve falında biriyle beraber ağlamak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işinin de hep yürüyeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle beraber ağlamak gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle beraber ağlamak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla beraber ağlamak her geçen gün daha ünlü olunacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş biriyle beraber ağlamak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle beraber ağlamak çok büyük sevinçler yaşayacağına, başarılarının tadına varacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle beraber ağlamak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle beraber ağlamak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında anneyle beraber ağlamak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir