AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadıgı biriyle beraber olmak

Kahve falında tanımadıgı biriyle beraber olmak

Kahve falında tanımadıgı biriyle beraber olmak ferah bir haneye sahip olunacağına, güveninin artacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadıgı biriyle beraber olmak gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Kahve falında tanımadıgı biriyle beraber olmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında beraber yürümek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle beraber ağlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle beraber ölmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, herkesin takdirini toplayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar beraber olmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyükleriyle beraber olmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beraber uyumak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, birçok işin birlikte yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle beraber ağlamak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir