AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin saldırdığını görmek

Kahve falında ineğin saldırdığını görmek

Kahve falında ineğin saldırdığını görmek fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, yokluk içine gireceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ineğin saldırdığını gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Kahve falında inek saldırdığını görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, büyük savaşların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ineğin saldırdığını görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kedinin saldırdığını görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağanın saldırdığını görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yılanın saldırdığını görmek haram mal yiyip içeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin size saldırdığını görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek makamının tehlikeye gireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet eder.

Kahve falında arabaya saldırmak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir