AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya saldırmak

Kahve falında arabaya saldırmak

Kahve falında arabaya saldırmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında arabaya saldırmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için zamanınızı dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında arabaya saldırmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında atın saldırdığını görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında filin saldırdığını görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kazın saldırdığını görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işarettir.

Kahve falında kadına saldırmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devenin saldırdığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah köpeğin saldırdığını görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin birine saldırdığını görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir