AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyh olmak

Kahve falında şeyh olmak

Kahve falında şeyh olmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, tatsızlıkların aşılacağına, verimli olacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında şeyh olmak gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Kahve falında şeyhin elini tutmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeyh edebaliyi görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, onlardan medet umacağına işarettir.

Kahve falında şeyhinin öldüğünü görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında şeyhini öpmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında şeyh elini öpmek yarar sağlamayacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işarettir.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeyhini hasta görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeyh nazım görmek masrafların altında kalacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir