AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyh türbesi görmek

Kahve falında şeyh türbesi görmek

Kahve falında şeyh türbesi görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, makam edineceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kendisiyle övüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeyh türbesi gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde verilen sözleri tutmak zorlaşabilir veya uzlaşmak zor olabilir.

Kahve falında şeyh türbesi görmek adını kirleteceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına delalettir.

Kahve falında şeyh şamil görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arap şeyhi görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, gözünün yaşını sileceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına delalettir.

Kahve falında şeyhini hasta görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın şeyh görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işaret eder.

Kahve falında şeyhini görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında şeyhinin öldüğünü görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir