AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyh şamil görmek

Kahve falında şeyh şamil görmek

Kahve falında şeyh şamil görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet eder.

Kahve falında şeyh şamil gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Kahve falında şeyh şamil görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalettir.

Kahve falında şeyh şamili görmek kazançlı bir adım atılacağına, başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Kahve falında şeyh elini öpmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeyh mezarı görmek dünya malına kavuşulacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhe hizmet etmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında şeyh türbesi görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş şeyh görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeyh olduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir