AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği bir erkekle evlenmek

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlenmek

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlenmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Kahve falında sevmediği erkekle evlenmek yeni bir haneye sahip olacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlendiğini görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlenmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlenmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza alamet eder.

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sevmedin biriyle evlenmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir