AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı kovalamak

Kahve falında ayı kovalamak

Kahve falında ayı kovalamak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı kovalamak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Kahve falında ayıyı kovalamak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, bazı operasyonlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ayı kovaladığını görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında ayı kovalamak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında ayı kovaladığını görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayıya bal yedirmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine yorulur.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, rakiplerin üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı derisi görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı yavrusu yakalamak gönlünün rahata ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir