AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı kovaladığını görmek

Kahve falında ayı kovaladığını görmek

Kahve falında ayı kovaladığını görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı kovaladığını gördüyseniz:

  • Haklarınız için savaşmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz ayı kovaladığını görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, işlerinin yolundan çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı kovaladığını görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı kovalamak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, istediği oranda da eğleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayıyı kovalamak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında ayı derisi görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı puslu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı yavruları görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine yorulur.

Kahve falında koşan ayı görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir