AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğim biriyle kavga etmek

Kahve falında sevmediğim biriyle kavga etmek

Kahve falında sevmediğim biriyle kavga etmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, insanlardan takdir toplayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğim biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var.

Kahve falında sevmediği kişiyle kavga etmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kısmetlerin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle kavga etmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Kahve falında sevmediğin bir insanla kavga etmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğim biriyle kavga etmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediği biriyle kavga etmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğimiz biriyle kavga etmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle kavga etmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediği biriyle öpüşmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir