AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin bir insanla kavga etmek

Kahve falında sevmediğin bir insanla kavga etmek

Kahve falında sevmediğin bir insanla kavga etmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir insanla kavga etmek gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında sevmediğin bir insanla kavga etmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin birisiyle kavga etmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğim biriyle kavga etmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, aksiliklerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında sevmediği kişiyle kavga etmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle kavga etmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğimiz biriyle kavga etmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediği biriyle kavga etmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sorunların hallolacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği bir insanı görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir