AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birin görmek

Kahve falında sevmediğin birin görmek

Kahve falında sevmediğin birin görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kazancının tükenmeyeceğine, varlık içinde yaşayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, istediği arabaya bineceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğin birin gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı kesinlikle elden bırakmayın.

Kahve falında sevmediğin birisiyle kavga etmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin birine bağırmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beni seveni görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediği birine sarılmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin birini kovalamak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediği biriyle konuşmak takdir edileceğine, malından ve parasından olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir