AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği bir erkek görmek

Kahve falında sevmediği bir erkek görmek

Kahve falında sevmediği bir erkek görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, herkesin desteğinin alınacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir erkek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevmediği erkekle evlenmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin bir erkek görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği bir erkek görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sevmediğin bir erkeği görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlendiğini görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında seni seven erkeği görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlenmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlenmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir