AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek

Kahve falında sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek

Kahve falında sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, zorlukların bir anda biteceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında sevipte kavuşamadığı kişiyi gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kavrulmuş fındık görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ekmeğin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavuşamadığın sevdiğini görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birine kavuşamamak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş fıstık yemek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisine kavuşamamak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir