AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinçten koşmak

Kahve falında sevinçten koşmak

Kahve falında sevinçten koşmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sözleri tutulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye alamet eder.

Kahve falında sevinçten koşmak gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında sevinçten koşmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevinçle koşmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, doktordan doktora koşturacağına tabir olunur.

Kahve falında birini çok sevinçli görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazancını katbekat arttıracağına delalet eder.

Kahve falında sevinç gözyaşı görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinç görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işarettir.

Kahve falında çok sevinçli olmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevinçten havalara uçmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını sevinçli görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir