AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle otobüse binmek

Kahve falında sevgiliyle otobüse binmek

Kahve falında sevgiliyle otobüse binmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni mekânlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle otobüse binmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüse binmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ismini herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle otobüse binmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek otobüse binmek hararetli olayların meydana geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle otobüse binmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında eski otobüse binmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında koşarak otobüse binmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında son anda otobüse binmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında şehir içi otobüse binmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir