AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlanıp yüzük takmak

Kahve falında nişanlanıp yüzük takmak

Kahve falında nişanlanıp yüzük takmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlanıp yüzük takmak gördüyseniz:

  • Hukuksal bir konuda şahitlik gereği ortaya çıkabilir veya size danışabilirler.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzük takmak nişanlanmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlan yüzüğü takmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğü takmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında altın yüzük takmak nişanlanmak hem de zengin biri olacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işarettir.

Kahve falında nişanlanmak altın yüzük takmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir