AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak

Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak

Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi aldatmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini aldatmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini aldatmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgili aldatmak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisi aldatmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisini eski sevgilisiyle aldatmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir