AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla sevgilisini görmek

Kahve falında arkadaşınla sevgilisini görmek

Kahve falında arkadaşınla sevgilisini görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, varlık içinde yaşayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çıkmaza gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla sevgilisini gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşın sevgilisini görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşını sevgili olarak görmek başarının garantileneceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşın eski sevgilisini görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, işlerine verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşınla sevgili olmak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını eski sevgiliyle görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşını sevgilin olarak görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir