AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı batarken görmek

Kahve falında ayı batarken görmek

Kahve falında ayı batarken görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında ayı batarken gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir veya özel bir kişiyle eski stilde ya da geçmişle bağlantılı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ayı batarken görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneşi tersten batarken görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, hoşgörülü biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş batarken görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında güneşi batarken görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyi batarken görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çamura batarak yürümek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ayı kavgası görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı çok büyük görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir